speaker-info

Michal Kordoš

Foodman

Pamätáš si, čo si robil, keď si mal 13? Michal Kordoš sa v tomto období zoznamoval s Toskánskou kuchyňou a začínala sa formovať jeho kulinárska kariéra. Simplicita a čisté chute ho sprevádzajú dodnes. Od malička trávil čas v kuchyni, je to jednoducho jeho svet, jeho život. Trojmesačná stáž v tej dobe najlepšej reštaurácii sveta Noma v Kodani mu otvorila dvere k špičkovej gastronómii. Dvere, ktoré už nechceš nikdy zavrieť. Ako nevyučený kuchár a študent bilingválnej školy pracoval s najlepšími v Dánsku, Francúzsku či Islande.

Všetky tieto získané vedomosti a jeho obľúbený škandinávsky štýl varenia pretavil do projektu Foodman. Cieľ je jednoduchý. Sezónne suroviny, prirodzenosť, dôraz na čistú naturálnu chuť. Chuť, ktorá je zážitkom. Nezabudnuteľným zážitkom.

Moje prednášky