speaker-info

Michal Konrád

šéfkuchár a zakladateľ Bao Brothers

Michal Konrád začínal ako kuchár v ružinovskej pizzerii a vo vinárni Bagos na Námestí SNP. Neskôr pôsobil päť rokov v Londýne, kde si ho vyhliadli majitelia bratislavskej reštaurácie Fou Zoo. Tu pôsobil deväť rokov. Tá aj vďaka jeho umeniu získala titul prestížnej svetovej organizácie Gault & Millau najlepšia reštaurácia na Slovensku. Toto miesto však opustil a vrhol sa do vlastného streetfoodového projektu Bao Brothers. 

Moje prednášky

Vlastnou cestou

Hlavné pódium

Rozhovor s Michalom pre všetkých tých, ktorí síce svoju prácu milujú, ale cítia, že sa potrebujú posunúť ďalej alebo vykročiť vlastným smerom. Ak ťa zaujíma, čo boli preňho signály a zlomové momenty v jeho kariére a pri rozhodovaní, či „ísť vlastnou cestou“, príď si ho vypočuť. Možno sa v tom nájdeš aj ty.

Inšpirácia Motivácia Success story
Čítať viac