Je festival pre návštevníkov a návštevníčky zadarmo?
Áno. Cieľom festivalu príležitostí Profesia days je pomáhať ľuďom pri hľadaní zamestnania, preto je vstup pre každého bez rozdielu zadarmo. Pre získanie vstupenky je však potrebné registrovať sa.  

Je registrácia na podujatie potrebná?
Áno, kapacita Domu odborov je limitovaná a naším cieľom je, aby sa všetci na Profesia days cítili príjemne. Bez platnej vstupenky preto nebude návštevníkovi či návštevníčke umožnený vstup na festival. Navyše, po vyplnení všetkých informácii pri registrácii budete automaticky zaradený do súťaže o hodnotné ceny. 

Môžem sa zaregistrovať aj na mieste?
Áno, registrácia bude možná aj na mieste. Ak však chceš ušetriť čas, odporúčame registrovať sa online už pred podujatím.

Ako sa dostanem na miesto konania?
Festival príležitostí Profesia days sa uskutoční v samotnom centre Žiliny – v Dome odborov, ktorý sa nachádza na ulici Antona Bernoláka 51. Lokalita je jednoducho prístupná pešo, bicyklom i mestskou hromadnou dopravou.

Aké firmy budú na podujatí hľadať zamestnancov? Aké pozície ponúkajú?
Vystavovať bude viac než 45 zamestnávateľov. Jedná sa o menšie i väčšie spoločnosti, ktoré hľadajú nových kolegov a kolegyne v rôznych pracovných oblastiach.

Čo všetko môžem na Profesia days robiť?
Program je pestrý a zameraný na vzdelávanie. Na festivale príležitostí môžete otestovať svoje zručnosti, vylepšiť si životopis a prezentačné schopnosti, ale aj zapojiť sa do veľkého množstva tematických workshopov.

Nezáleží, či ste na začiatku svojej kariérnej cesty alebo už máte čo-to odpracované a hľadáte nový smer. Profesia days sú jedinečnou príležitosťou, kde sa môžete naživo stretnúť s množstvom potenciálnych zamestnávateľov a zistiť svoje silné stránky.

Kto organizuje podujatie Profesia days 2024?
Organizátorom podujatia je spoločnosť Alma Career Slovakia, ktorá prevádzkuje najväčší pracovný portál na Slovensku – Profesia.sk. Nájdete tam najviac pracovných príležitostí doma i v zahraničí.