Ponúkame pre vás prácu
v oblastiach ako...

IT

Kto sme

DXC Technology, sme globalna spoločnosť poskytujúca IT služby, ktorá využíva silu technológií na budovanie lepšej budúcnosti pre našich zákazníkov, kolegov, životné prostredie a komunity.

Čo ponúkame

DXC Technology, ktorá dlhodobo rozvíja obchodné aktivity aj na lokálnej úrovni. Jej súčasťou sú oddelenia obchodu, marketingu, financií, ľudských zdrojov, a najväčšiu podskupinu tvorí Globálne Delivery Network „Delivery Centrum“, ktoré tvoria zamestnanci z oblasti programátorov, analytikov, vývojárov, IT architektov, inžinieringu, konzultantov, SAP špecialistov a špecialistov mnohých ďalších technológií.

DXC Technology patrí k popredným nezávislým globálnym IT spoločnostiam.
Sme spoločnosť poskytujúca IT služby, ktorá využíva silu technológií na budovanie lepšej budúcnosti pre našich zákazníkov, kolegov, prostredie a komunity. Našim klientom pomáhame zvládnuť výzvy a využívať príležitosti trhu na dosiahnutie vyššieho výkonu, rozsahu a konkurencieschopnosti. Poskytujeme IT služby, ktoré naši zákazníci potrebujú na modernizáciu prevádzky a podporu inovácií v rámci celého IT prostredia ako sú outsourcing podnikových procesov, analytika a inžinierstvo, aplikácie, bezpečnosť, cloud, outsourcing IT a moderné pracovisko.

Tieto prvotriedne IT služby poskytujeme z našich globálnych inovačných centier v Severnej Amerike, Južnej Amerike, Európe, Ázii a Austrálii. Náš partnerský ekosystém / ATT, AWS, Dell, Google Cloud, HP, HPE, IBM, Microsoft, SAP, Oracle, Red hat Service Now a mnohé iné/ dáva spoločnosti DXC možnosť rýchlo rozšíriť našu ponuku a schopnosti v rámci celého IT prostredia. Spolu s našimi partnermi a viac ako 38.000 certifikovanými zamestnancami môžeme poskytnúť riešenia, ktoré naši zákazníci hľadajú, aby mohli rozšíriť svoje podnikanie.
Pôsobíme v odvetviach financií, zdravotníctva, doprave, bankovom trhu, leteckom a automobilovom priemysle, telekomunikáciách, výrobe či vo verejnom sektore po celom svete.
Máme pobočky vo viac ako 70 krajinách a zamestnávame okolo 130.000 ľudí.

DXC Technology je aj spoločensky zodpovedne riadenou spoločnosťou, čo dokazuje aj niekoľko významných globálnych ocenení. Získali sme zlaté ocenenie v kategórii Najlepšia spoločnosť pre rozmanitosť a diverzitu, ako aj pre rozvoj ľudí v roku 2022, Najlepší generálny riaditeľ 2022, Najlepšia globálna kultúra 2022. Sme držiteľom zlatej medaily ako excelentný partner pomoci komunitám a životnému prostrediu, ako aj top zamestnávateľom hendikepovaných. DXC je 1. najobľúbenejší zamestnávateľ v oblasti technológií v roku 2022 a sme držiteľom zlatej medaily Ecovadis.