speaker-info

Michal Kordoš

Foodman

Pamätáš si, čo si robil, keď si mal 13? Michal Kordoš sa v tomto období zoznamoval s Toskánskou kuchyňou a začínala sa formovať jeho kulinárska kariéra. Simplicita a čisté chute ho sprevádzajú dodnes. Od malička trávil čas v kuchyni, je to jednoducho jeho svet, jeho život. Trojmesačná stáž v tej dobe najlepšej reštaurácii sveta Noma v Kodani mu otvorila dvere k špičkovej gastronómii. Dvere, ktoré už nechceš nikdy zavrieť. Ako nevyučený kuchár a študent bilingválnej školy pracoval s najlepšími v Dánsku, Francúzsku či Islande.

Všetky tieto získané vedomosti a jeho obľúbený škandinávsky štýl varenia pretavil do projektu Foodman. Cieľ je jednoduchý. Sezónne suroviny, prirodzenosť, dôraz na čistú naturálnu chuť. Chuť, ktorá je zážitkom. Nezabudnuteľným zážitkom.

Moje prednášky

Rob to, čo ťa baví!

Hlavné pódium

O stáži v najlepšej reštaurácii na svete a prečo sa tam dostane aj nevyučený kuchár. Záľuba ktorá nás živí príde mnohým ako nedosiahnuteľná méta, pritom k tomu netreba veľa.

Success story
Čítať viac